Ihre Browserversion ist veraltet. Wir empfehlen, Ihren Browser auf die neueste Version zu aktualisieren.

Volem crear un oli de màxima qualitat. Aquest objectiu es la base de tot el que fem 

Un bon oli necessita olives de qualitat. Per això mimem tant les nostres olives. A l'hora de collir no colpegem les olives, ni amb vares ni aplaudidors, per fer-les caure al terra si no que fem servir un paraigua-vibrador. Aquest fa vibrar tot l'arbre i les olives cauen suaument i sense cops sobre la lona del paraigües i sense tocar el terra. Es descarreguen al remolc per portar-les directament a moldre.

No tan sol mimem les olives si no també les oliveres durant tot l'any. Per fer-ho deixem viure les oliveres al seu entorn natural com han viscut durant segles. No volem un monocultiu intensiu que arrasi amb totes les altres formes de vida, l'objectiu no es maximitzar beneficis si no maximitzar la qualitat.

Mimem la finca, només esta cultivada menys de la meitat de la superfície, l'altre meitat es natura en estat pur. A tot arreu tenim petits bosquets que ens donen biodiversitat. La finca està situada en una petita vall i els desnivells s'han salvat amb molts murs de pedra seca. Aquests son el refugi ideal per a gran quantitat d'insectes de tota mena, son l'equivalent natural als nomenats "Hotels de insectes" que s'han posat de moda avui en dia a molts indrets per reintroduir els insectes. Un altre aspecte que ens ajuda a aconseguir una gran biodiversitat es el fet de que no llaurem entre les oliveres, únicament tallem de tan en tan les plantes que surten. Una mostra clara de com mimem tota la natura es la gran diversitat d'ocells i animals que tenim a la vall.

Hem aconseguit també una reducció molt important en el temps que triguem des que es cull l'oliva fins a que es molta. Això te una gran influencia sobre la qualitat de l'oli. 

Per descomptat que tots els nostres olis son verge extra, es a dir son d'extracció en fred. 

Directiva de cookies

Este sitio utiliza cookies para el almacenamiento de información en su equipo.

¿Lo acepta?