Ihre Browserversion ist veraltet. Wir empfehlen, Ihren Browser auf die neueste Version zu aktualisieren.

 

Recuperació del patrimoni històric de la finca

Seguint la filosofia que apliquem al camp, de no només tenir un redit sinó també aportar de la nostra part per conservar i millorar la finca, estem recuperant el patrimoni històric que hi havia. En aquest cas es tracta d'una cova que a principis del segle passat va quedar en desús. Aquesta cova es feina servir per guardar-hi el bestiar i per dormir el pastor.

El mur d'aquesta cova estava en una bona part derruït i el que es mantenia en peu estava molt inestable. Aquests murs es feien antigament aixecant dos parets de pedres i el que ho lligava tot (tant les pedres entre si com els dos mur entre si) era sauló. En aquest cas l'aigua de pluja ha anat regalimant per la roca que fa de taulada de la cova i baixant per la paret. Això ha provocat que amb el pas dels anys l'aigua s'ha emportat tot el sauló, provocant l'enfonsament parcial del mur i deixant la resta molt insegur.

Això ho hem recuperat per deixar testimoni de com es vivia al camp en temps passats.

 

Els nostres olis premiats al concurs internacional d'oli AVPA celebrat a Paris el 2019

"Aceites del mundo"

A Paris es celebra anualment el concurs internacional AVPA "Aceites del mundo". En aquest concurs es presenten més de 400 olis d'aproximadament uns 20 paisos diferents. 

L'any 2019 hem presentat en aquest concurs alguns dels nostres olis aromatitzats. Concretament hi hem presentat l'oli verge extra Lluna aromatitzat amb romaní, l'oli verge extra Lluna aromatitzat amb farigola i all així com l'oli verge extra Lluna aromatitzat amb pebre i caiena.

Estem contents i orgullosos de poder dir que tots 3 olis han rebut el "Diploma de producte Gourmet" equivalent a un quart lloc. Aquest premi es un reconeixement internacional molt important de la feina ben feta i de que estem anant per un bon camí. 

Directiva de cookies

Este sitio utiliza cookies para el almacenamiento de información en su equipo.

¿Lo acepta?