On som

La nostra finca està situada a la comarca de les Garrigues, pel repartiment a la província de Barcelona tenim un acord amb una empresa logística situada a L'Hospitalet de Llobregat i pel repartiment a Alemanya comptem amb una empresa de logística internacional.

 

Les oliveres estan en una vall rodejada de boscos, en plena natura i lluny de la ingerència humana, dintre del terme de l'encantador nucli de «La Pobla de Cérvoles» però a 8 Km del poble.

 

Les oliveres es troben molt lluny de torres d’alta tensió i molins de vent elèctrics. I en algunes zones de la finca no hi arriben ni tan sols les ones electromagnètiques que donen cobertura als mòbils. Natura en estat pur, molta biodiversitat, una gran quantitat d’ocells (des d’àguiles cuabarrades a petits pardals), porcs senglars, guineus, cabirols, tot tipus d’insectes, etc. Un altre aspecte que ens ajuda a aconseguir una gran biodiversitat és el fet de que no llaurem entre les oliveres, únicament tallem de tant en tant les plantes que surten.