top of page
Els nostres olis

Produïm olis d'oliva verge extra ecològics

i biodinàmics de primera premsada en fred,

100% d’olives arbequines.

AW Collection

LLUNA, el nostre oli d'oliva verge extra

És un oli afruitat mig, amarg mig i picant mig, un oli molt equilibrat. És un oli més madur de finals de temporada (mitjans de novembre), és de gamma prèmium.
Lluna és la base per la gamma d’olis condimentats:


· Romaní: Recomanat per carns, verdures a la                            brasa i aviram.
· Pebre i caiena: Recomanat per pizza i pasta.
· Farigola i all: Recomanat per carns, verdures a la                             brasa i aviram.
· Llimona: Recomanat per peix i amanides amb un                     toc diferent.
· Curri: Recomanat per pasta, arròs i aviram.
· Alfàbrega: Recomanat per pasta.


Els tres primers olis condimentats van ser premiats al concurs internacional d'oli AVPA celebrat a París el 2019 "Aceites del mundo". Van rebre el "Diploma de producte Gourmet".

Ancla 1
lluna-750ml-min.jpg

ESTELS, el nostre oli d'oliva verge extra ecològic

 

És un oli prèmium ecològic, certificat com a tal pel CCPAE (Consell Català de la Producció Agrària Ecològica).

Segons les cates del Panell de Tast de Catalunya,  en predomina el gust afruitat, amb un amarg mig i un picant mig. És un oli de mitjans de temporada (finals d'octubre, principis de novembre).

Nota de cata: Al paladar es poden apreciar aromes que ens recorden a l’herba i l’ametlla.

Oli suau i agradable en boca que el fa molt apte per a qualsevol plat.

Fa anys vam optar per l’opció ecològica i més respectuosa amb el medi ambient, incentivem la biodiversitat amb la multitud de murs de pedra seca que tenim els quals son l’hàbitat ideal pels insectes o amb el fet que no llaurem la terra, sinó que tallem l’herba quan creix.

cosmos-750ml-1080x1080px-min.jpg
estels-750ml-def-1080x1080-min.jpg

COSMOS, el nostre oli verge extra ecològic i biodinàmic.

 

És un oli de principis de temporada (octubre), molturat en dia flor seguint el calendari de la biodinàmica. És un oli verd amb gust afruitat, amarg mig amb un toc picant, amb molts polife- nols que li donen un sabor fort tot i estar elaborat amb oliva arbequina, les quals normalment dónen notes més suaus.

Nota de cata: Al paladar es poden apreciar aromes que ens recorden a la fulla, carxofa, ametlló, nou verda, tomaquera i subtilment el pebrot verd.

Densitat i untuositat agradable.

A la finca fa temps que apliquem els principis de l’agricultura Biodinàmica. Aquesta agricultura és molt més restrictiva amb els productes químics que l’ecològica. Aquests, per exemple, es substitueixen per infusions de plantes. A més a més es té en compte la influència dels cossos celestials, com ara la lluna. Si és capaç de moure marees llògicament també ha d’influir sobre una olivera que està composta en un 80% d'aigua. Les feines del camp es fan tenint en compte tots aquests cicles. L’oli Cosmos el tenim certificat com a biodinàmic, per la certificadora internacional d’agricultura biodinàmica DEMETER. Dels milers de productors d’oli que existeixen al món, només 50 disposen de la certificació Demeter, del quals 15 són a Espanya i nosaltres som els primers a Catalunya.

bottom of page