Productes

Els nostres Olis

Oli d'oliva verge extra de primera premsada

i en fred, 100% d’olives arbequines.

 

Oli d'oliva verge extra

És de gamma prèmium, amb un gust afruitat mig, amarg mig i picant mig, un oli molt equilibrat. És un oli més madur de finals de campanya. Lluna és la base per la gamma d’olis condimentats:


· Romaní: Recomanat per carns, verdures a la                            brasa i aviram.
· Pebre i caiena: Recomanat per pizza i pasta.
· Farigola i all: Recomanat per carns, verdures a la                             brasa i aviram.
· Llimona: Recomanat per peix i amanides amb un                     toc diferent.
· Curri: Recomanat per pasta, arròs i aviram.
· Alfàbrega: Recomanat per pasta.


Els tres primers olis condimentats els vam presentar a un concurs internacional celebrat a París el febrer del 2019 i tots tres van guanyar la medalla gourmet.

 
L WEB.jpg

Estels - Oli d'oliva verge extra Ecològic

És un oli prèmium ecològic, certificat com a tal pel CCPAE (Consell Català de la Producció Agrària Ecològica). Segons les cates del Panell de Tast de Catalunya a l’Estels predomina el gust afruitat i a més té un amarg mig i un picant mig. És un oli de mitjans de campanya. Fa anys vam optar per l’opció ecològica i més respectuosa amb el medi ambient, incentivem la biodiversitat amb la multitud de murs de pedra seca que tenim els quals son l’hàbitat ideal pels insectes o amb el fet que no llaurem la terra, sino que tallem l’herba quan creix.

E 2.jpg

Cosmos - Oli d'oliva verge extra Biodinàmic

És un oli verd de principi de campanya, amb un gust afruitat i un petit toc de fusta, amarg mig, una mica més picant que els altres i amb molts polifenols. A la finca fa temps que apliquem els principis de l’agricultura Biodinàmica. Aquesta agricultura és molt més restrictiva amb els productes químics que l’ecològica. Aquests, per exemple, es substitueixen per infusions de plantes. A més a més es té en compte la influència dels cossos celestials, com ara la lluna. Si és capaç de moure marees llògicament també ha d’influir sobre una olivera que està composta en un 80% d'aigua. Les feines del camp es fan tenint en compte tots aquests cicles. L’oli Cosmos el tenim certificat com a biodinàmic, per la certificadora internacional d’agricultura biodinàmica DEMETER. Dels milers de productors d’oli que hi ha al món només uns 50 tenim la certificació Demeter, del quals hi ha uns 15 a tot Espanya i som els primers a Catalunya.

C WEB.jpg